30  anys  treballant per la felicitat dels infants

 

ACTIVITATS per a les FAMÍLIES

Obertes a totes les mares, pares i familiars dels nens, nenes i joves de l’Esplai i del barri. 

La idea bàsica del projecte és que les famílies del Centre Obert i de l’Esplai s’impliquin més en el desenvolupament, criança i acompanyament dels seus fills i filles. Tinguin millor accés a informació i recursos interessants. I puguin desenvolupar més capacitat d’acció per aplicar en els diferents àmbits de la seva vida: personal, laboral, familiar...

Famílies més preparades i amb més recursos per educar els fills i filles. Aquesta és la millor manera de prevenir les dificultats que sovint afecten a infants i famílies del nostre entorn.

Per acompanyar i facilitar aquests processos proposem 4 espais diferenciats:

Primer espai:  un “Grup de suport familiar”.

D’aquí sorgiran les propostes que tindran el seu propi desenvolupament: “Espai de Xerrades”, “Jugar en família”, “L’hora del cafè”, “Col·laborem amb l’esplai”, “Opinem”, “Espais de formació i intercanvi”, etc.

En aquest espai parlarem de les dificultats que es presenten en el dia a dia de la criança dels infants:l’alimentació infantil, com treballar els límits amb els fills i filles; la relació amb els fills adolescents, etc. El grup de participants també podrà proposar activitats interessants i ajudarem als infants i monitores de l’esplai en algunes activitats generals.  


Segon espai:  un Grup d’Artteràpia”.

A través de la creativitat i la vivència artística podem treballar la confiança i l’autoestima. Està basat en dos eixos: un el forma el treball que es desenvolupa amb diferents mitjans artístics, l'altre les relacions interpersonals que s’estableixen durant l’activitat.   


Tercer espai: un Grup de Ioga.

Cada setmana podrem gaudir d’una estona d’esport, relax i benestar personal.   

 

Quart espai: un Taller de massatge infantil

El massatge és una manera agradable i senzilla de gaudir de moments d’intimitat amb et teu bebè a través del contacte pell amb pell, la veu i la mirada. El massatge  t’ajudarà a connectar amb el teu fill o filla i a entendre’l millor.    

 

Descarregar informació.